Användarnamn:
Lösenord:
Glömt lösenordet?

Suomeksi På svenskaOpetus- ja kulttuuriministeriö logo


Liiku logo

Inga träffar

Välkommen!

Seuraverkko samlar uppgifter om finländska motions- och idrottsföreningar till en webbadress. Webbplatsen är ett gemensamt verktyg för föreningar, kommuner, grenförbund, distriktsorganisationer samt för dem som arbetar med kommunikation och forskning.

Föreningarna kan upprätthålla och granska sina egna uppgifter samt skicka in bidragsansökningar via Seuraverkko. Kommuner, organisationer och förbund kan upprätthålla och dra fördel av uppgifterna om de egna föreningarna och skicka meddelanden via Seuraverkko.

I Seuraverkko kan vem som helst söka information om möjligheterna att utöva olika hobbyer i föreningarna. Seuraverkko håller på att utvidgas till hela Finland.

Det finns en video som presenterar Seuraverkko (på finska) och du kan också läsa om andra användares erfarenheter av webbplatsen.

OBS! EU:s allmänna dataskyddsförordning tillämpas from 25.5.2018.

Läs Seuraverkkos register- och dataskyddsbeskrivning med instruktioner till föreningar och kommuner på webbsidans övre del.

Användningen av Seuraverkko breder ut sig

 

Videohälsning från Pöytyä kommun, som tagit i bruk Seuraverkko.

Seuraverkko innehåller redan uppgifter om över 2 200 föreningar och tjänsten används av 19 kommuner. Arbetet för att sprida användningen fortsätter och allt fler kommuner håller på att komma med.

Kommunen kan börja använda Seuraverkko genast. Vi ger närmare anvisningar, det är bara att kontakta oss!

De regionala distriktsorganisationerna hjälper till att sprida informationen om Seuraverkko. Presentationsmöten har hållits i Sydvästra Finland, Tavastland, Mellersta Finland, Kajanaland och Mellersta Österbotten.

Hör dig för om möjligheterna att ta i bruk Seuraverkko som ett verktyg för din kommun, ditt grenförbund eller din region!

 

 

Videohälsning från Pöytyä kommun, som tagit i bruk Seuraverkko.

Aktuellt

Uusi tietosuoja-asetus voimaan 25.5.2018

Euroopan unionin tietosuoja-asetus uudistuu 25.5.2018. Seuraverkko-rekisterin uudistettu tietosuojaseloste ja sen sisältämät ohjeet seuroille ja kunnille on luettavissa Seuraverkkosivuston yläosasta. Läs mer

Ideaopas urheiluseuroille - Esimerkkejä seuratuella toteutetusta toiminnasta

Ideoita urheiluseuroille -julkaisussa kerrotaan siitä, mitä urheiluseuroissa on tehty seuratoiminnan kehittämistuella. Läs mer